Recipe Details Page <seo.title.recipe> - Tefal
Tefal
Рецепта на Tefal

Печени филета от ципура

ratings.0

-/5 -

  • Общо време 8мин.
  • Приготвяне
    5мин.
  • Приготвяне
    3мин.
  • Охлаждане
    0мин.

Съставки

4 порции

  • 0.5 Лимон

  • 0.5 кубче Зеленчуков бульон на кубчета (5 г)

  • 1 с.л. Зехтин

  • 350 г Филе от ципура (4 бр. около 90 г)

Аксесоари

  • Тава за печене
    Тава за печене
  • Snacking & Baking tray
    Snacking & Baking tray
  • Тава за печене XL
    Тава за печене XL

Приготвяне

Стъпка 1 /3

Нарежете лимона на 4 резена. В малка купа натрошете кубчето бульон и разбъркайте със зехтина. Намажете с получената смес двете страни на филетата ципура и ги поставете в аксесоара тава за печене с кожата нагоре. Върху всяко филе добавете поставете по 1 резен лимон.

  • 0.5 Лимон
  • 0.5кубче Зеленчуков бульон на кубчета (5 г)
  • 1с.л. Зехтин
  • 350г Филе от ципура (4 бр. около 90 г)

Стъпка 2 /3

Поставете аксесоара тава за печене във вашия OptiGrill, преди да го стартирате. Затворете грила и го включете. Ръчният режим ще бъде избран автоматично. Изберете оранжевия цвят от настройките с бутона М и натиснете ОК. След като загрее, гответе за 3 минути.

  • Тава за печене
  • Snacking & Baking tray
  • Тава за печене XL

Стъпка 3 /3

Сервирайте веднага.

Подобни рецепти

Tefal
Tefal
45мин.

Печени патладжани със сос от кисело мляко

ratings.NaN

Recipe Details Page <seo.title.recipe> - Tefal
Печени патладжани със сос от кисело мляко
Tefal
Tefal
38мин.

Грилована ципура с домати и маслини

ratings.NaN

Recipe Details Page <seo.title.recipe> - Tefal
Грилована ципура с домати и маслини
Tefal
Tefal
25мин.

Филе от сьомга с песто от рукола

ratings.NaN

Recipe Details Page <seo.title.recipe> - Tefal
Филе от сьомга с песто от рукола
Tefal
Tefal
15мин.

Филе от треска с джинджифил

ratings.NaN

Recipe Details Page <seo.title.recipe> - Tefal
Филе от треска с джинджифил
Tefal
Tefal
1ч. 25мин.

Треска по средиземноморски с печени тиквички

ratings.NaN

Recipe Details Page <seo.title.recipe> - Tefal
Треска по средиземноморски с печени тиквички