Филе от треска с джинджифил
- Общо време 15мин.
- 10мин.
Приготвяне - 5мин.
Приготвяне - 0мин.
Охлаждане
Съвместими уреди (15)
OptiGrill+, Интелигентен грил + щипка за грил GC718D, 6 автоматични програми Интелигентен грил OptiGrill 4in1 GC774D, грил и барбекю едновременно, перфектно гриловане, цвят инокс OptiGrill Elite XL, Мултифункционален Грил GC760D30, 16 Програми OptiGrill Elite, Мултифункционален Грил GC750D30, 12 Програми Открийте пълната гама
Показване на още - Открийте пълната гама -
Съставки
2 порции
2 филе Филета от треска по 200 г
2 сантиметър джинджифил
1 връзка кориандър
1 Лайм
Сол
Зехтин
Приготвяне
Стъпка 1 /4
Нарежете на ситно джинджифила, оваляйте филетата в него и овкусете със сол.
Стъпка 2 /4
Изберете програма Риба и натиснете OK. Намажете с малко мазнина плочите. След като загрее, сложете пилето на грила и затворете капака.
Стъпка 3 /4
Гриловайте, докато индикаторната лампичка светне в оранжево или докато на дисплеят покаже „средно изпечено“.
Стъпка 4 /4
Сервирайте с накълцан кориандър и сок от лайм.