Рибен терин с уасаби
- Общо време 30мин.
- 15мин.
Приготвяне - 15мин.
Приготвяне - 0мин.
Охлаждане
Съвместими уреди (5)
Съставки
2 порции
130 г Бяла риба, нарязана
30 г Варен грах
2 г Паста уасаби
30 мл Неподсладено кондензирано мляко
20 г Бял хляб
20 г Уасаби грах, накълцан на едро
Сол
Пипер
Приготвяне
Стъпка 1 /5
Пригответе съставките.
Стъпка 2 /5
Блендирайте рибата, хлебните трохи, млякото, уасабито, солта и пипера. Добавете граха.
Стъпка 3 /5
Разпределете сместа в стъклените чаши, сложете им капачките и ги поставете в купата. Добавете 200 мл вода.
Стъпка 4 /5
Приготвяне под налягане
Стъпка 5 /5
Охлаждайте 4 часа. Сервирайте с гарнитура от грах с уасаби.